Skoči do osrednje vsebine
04 598 03 00 info@dputrzic.si
facebook yotubeikona

Zaposleni

V DPU Tržič zaposleni skrbimo za varnost in zadovoljstvo naših uporabnikov in se trudimo s stalnimi izboljšavami za razvoj in kakovost storitev doma.

Delo opravljamo z veseljem, z upoštevanjem etičnega kodeksa in spoštovanja dostojanstva vseh naših uporabnikov.

Izjave zaposlenih:

Damjana Meglič, šivilja
Deveto leto sem že  zaposlena v Domu Petra Uzarja. Delam kot šivilja, po potrebi pa priskočim na pomoč tudi v pralnici. Svoje delo opravljam z veseljem. Zelo rada vidim, če me obišče kdo od stanovalcev, daj jim kaj zašijem ali pa kako drugače pomagam če le morem. Z njimi zelo rada poklepetam, kajti vsak ima svojo življenjsko zgodbo in nekatere izmed njih so prav zanimive. Najlepše darilo pa je nasmeh na njihovem obrazu, takrat veš, da so tudi oni zadovoljni.

Gordana Radoševič, perica
Skoraj ne morem verjeti, da mineva 23 let, odkar sem prvič prestopila prag doma. Zelo dobro se spomnim tega dneva, saj sem na svoj rojstni dan nastopila novo službo. Zame je bila kar velika sprememba, saj sem v Bolnici Golnik delala v kuhinji, v domu pa so me zaposlili kot strežnico, a sem se kar hitro seznanila z delom. Z veliko ljubeznijo sem stanovalcem,  poleg svojega dela, rada naredila še kakšno dodatno uslugo. Kasneje  sem nekaj let opravljala delo šivilje, zadnja štiri leta pa dela perice in likarice.  Všeč mi je, da imam vedno veliko stika s stanovalci, saj je tako malo potrebno, da jim polepšamo dan. Ko prinesem v sobo stanovalcu oprano in lepo zlikano perilo, me vedno pričakajo z dobro voljo in iskrenim  nasmehom na obrazu.  Ko odhajam iz njihovih sob, sem srečna ker vidim, da so ljudje z mojim delom zadovoljni

Marija Naglič, strežnica
Rada prihajam v službo, ker sem zelo rada med ljudmi. Med delom mi naši stanovalci povedo veliko zgodbic iz njihovega otroštva in mladosti, ki so velikokrat zelo poučne. Zelo mi je všeč, ker jih  znajo povedati tako po domače, po tržiško.
Ko me gospa Ana nagovori: »Dekl`ca…«, se počutim tako mlado, tudi če sem utrujena, me napolni z energijo in zbudi otroka v meni.

Vinka Vukotič, bolničarka
Ko nekega dne spoznaš, da si oseba, ki bi svojo dobro voljo, nasmeh ….in nekaj pridobljenega strokovnega znanja delil z nekom, ki je tega potreben, se odločiš za poklic bolničarja.
Delo z ljudmi me veseli in izpolnjuje, pomeni mi izziv, saj se je potrebno vsakemu človeku posebej prilagoditi in posvetiti. Ko pa vidim, da so naši stanovalci zadovoljni z mojo pomočjo, dobim  potrditev za dobro opravljeno delo in sebe.