04 598 03 00 info@dputrzic.si
facebook yotubeikona

Obiski v DPU Tržič – enota Naklo

 

Spoštovani svojci in drugi obiskovalci !

 

V DPU Tržič – enota Naklo trenutno nimamo obolelih z virusom Covid-19, zato skladno z navodili in z upoštevanjem vseh priporočil Nacionalnega instituta za javno zdravje in Ministrstva za zdravje omogočamo večje število obiskov.

 

Priporočila za obiske v enoti Naklo

 

Obiski se uredijo s predhodno telefonsko najavo in uskladitvijo termina na telefonski številki  040 876 533 (animatorka Mateja) in sicer od ponedeljka do petka, med 8. in 15.uro.

 

Obiski za vse stanovalce so omogočeni z upoštevanjem naslednjih smernic:

 

  • Pokretni stanovalci bodo obiske sprejemali na recepciji (vhod) doma, kjer bodo obiskovalci  prejeli zaščitno opremo (masko, plašč) ter izpolnili Izjavo o zdravstvenem stanju obiskovalca.
  • Obiski bodo potekali v spodnji avli doma med 9.00 in 15:00 uro, za namen obiska bodo pripravljenih 5 miz z ustrezno razdaljo v avli in miza v prostorih tako imenovane sive cone.
  • Težje mobilni stanovalci bodo obiske sprejemali v svoji sobi. Njihovi  obiskovalci morajo biti zaščiteni z obrazno masko, vezirjem  in zaščitnim plaščem, ki ga prejmejo ob vstopu v dom.  Varnostna razdalja med stanovalcem in svojcem mora biti najmanj 1,5 m. K stanovalcu lahko pride naenkrat na obisk le ena zdrava odrasla oseba.

 

 

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje nastale situacije, potrpežljivost in dobro voljo do ukrepov, ki so za vse nas novost.

 

 

 

DPU Tržič, enota Naklo                                                      15.2.2021

 

VPRAŠALNIK-ZA-PREVERJANJE-ZDRAVSTVENEGA-STANJA-OBISKOVALCEV-DOMA-002 (2)